Voetbalclinic 26 april 2017

08-03-2017

Voetbalclinic met FC Den Bosch-coach Wiljan Vloet

 

Voetballers in de Bommelerwaard en daarbuiten krijgen dé kans om hun talent te laten zien aan FC Den Bosch trainer Wiljan Vloet. Woensdag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur verzorgt VV Hedel op haar velden aan de Winkelseweg 2 een voetbalclinic voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar. Wiljan Vloet is daarbij aanwezig. De huidige hoofdtrainer van FC Den Bosch trainde in het verleden ook spelers bij clubs als Roda JC, Sparta, ADO Den Haag en PSV. Het belooft dus een leerzame en sportieve middag te worden.

 

Doel van Roel

Door hun deelname aan de clinic steunen de jeugdige voetballers het Olympische doel van oud-VV Hedelvoetballer Roel Scheij. De opbrengst van de middag gaat namelijk naar TandemTeam El ToRo. Samen met Tom Gakes maakt Roel deel uit van dit team. Het wielrennersduo hoopt tijdens de Paralympische Spelen 2020 in Tokio minstens één medaille te veroveren. Op de pagina Doel van Roel is meer informatie over het doel van Roel en Tom te lezen. Ook kunnen leden van de Rabobank Bommelerwaard tijdens de Clubkas Campagne van 23 maart tot en met 5 april hun stem uitbrengen op TandemTeam El ToRo.

 

Jongens en meisjes uit de hele regio kunnen zich via www.vvhedel.nl/meedoen opgeven voor de voetbalclinic. Zij betalen 7,50 euro voor hun deelname. Aanmelden kan tot en met 12 april, maar vol is vol. 

 

Locatie: Winkelseweg 2 in Hedel
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Aanmelden: tot en met 12 april via www.vvhedel.nl/meedoen

 

Voetbalclinic woensdag 26 april 2017

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP