Tango dansavond voor TandemTeam El ToRo

06-09-2016

Op zaterdag 8 oktober organiseren Edith van den Anker en Wende den Braver “Tango aan de Maas”, een sfeervolle tangodansavond voor het goede doel. Of je kan tangodansen of niet, Tango aan de Maas biedt voor elk wat wils. Neo tango tanda’s afgewisseld met trendy dansmuziek laten je eindeloos dansen op een van de beste dansvloeren van Nederland: Gelre’s End, Molendijk 1 te Hedel. 

 

Tango workshops

Iedereen die wil kennismaken met de Argentijnse tangodans of al kan dansen maar nieuwe technieken wil leren, kan om 19.30 uur deelnemen aan een workshop. Hans en Trudy van der Blom uit Hedel geven de beginnersworkshop. Robert Rizzo en Jolanda Walder van de tangoschool in Culemborg geven de workshop voor gevorderden. Vooraf aanmelden via tangoaandemaas@hotmail.com is noodzakelijk, gezien de beperkte plaatsen. Geef aan voor welke workshop je inschrijft en of je een eigen danspartner hebt. Tango aan de Maas probeert mensen zonder eigen danspartner te matchen. 

 

tango

 

De dansavond

Rob Niekerk van de firma Frog uit Ammerzoden bouwt Gelre’s End om tot een passievolle tangozaal. De dansavond start om 21.00 uur met neo tango muziek, die zich kenmerkt door een veelzijdige en moderne benadering van traditionele tangomuziek. Ook als je niet van dansen houdt, maar wel van gezelligheid en muziek, ben je uiteraard van harte welkom. 

 

roel en wende en edithVlnr; Edith van den Anker, Roel Scheij en Wende den Braver

 

Opbrengst gaat naar Tandem Team El ToRo; Roel Scheij en Tom Gakes. 

Roel is op zijn 12e jaar blind geworden. Hij is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft zich helemaal op het tandemwielrennen gestort. Hij heeft in Tom Gakes een goede fietspartner gevonden. Ze hebben geïnvesteerd in een top tandem-racefiets, doen aan wedstrijden mee en trainen voor de Paralympics. Wij ondersteunen dit sportieve initiatief van ganser harte en de opbrengst van deze avond gaat dan ook naar Tandem Team El ToRo. 

 

Ticketinformatie

Tango aan de Maas vindt plaats op 8 oktober in Gelre’s end, Molendijk 1, Hedel. Workshop starten om 19.30 uur. Tickets kosten € 7,50 per persoon in de voorverkoop bij de The Readshop te Hedel en aan de deur € 10,00. De dansavond start om 21.00 uur. Tickets kosten € 10,00 in de voorverkoop bij de The Readshop te Hedel en aan de deur € 12,50. 

 

Dans met ons mee op 8 oktober a.s.! 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP