TandemTeam El Toro breekt baanrecord Niki Terpstra!

03-09-2016

Roel en Tom lieten 3 september op WheelerPlanet in Spaarnwoude geen spaak heel van het baanrecord van Niki Terpstra. De tweevoudig wereldkampioen en drievoudig Nederlands kampioen wielrennen had het individuele parcoursrecord van 4.06.12 minuten op zijn naam staan. Maar daar bracht TandemTeam El ToRo die zaterdag verandering in. Dankzij een vliegende start en een gemiddelde snelheid van maar liefst 49 kilometer per uur legden Roel en Tom het parcours van 3,2 kilometer af in 3.52.05 minuten! Dit nieuwe baanrecord is een flinke opsteker voor het duo, dat zich voorbereidt op de Paralympics Tokio 2020.

WheelerPlanet was dezelfde dag overigens ook de startlocatie van het Rondje Stelling: een tocht door het Noordhollandse waterlandschap langs de forten van Amsterdam. Daaraan deden rond de zevenhonderd toerfietsers mee. De opbrengst van dit Rondje Stelling ging naar de Raisin Hope Foundation Nederland, waarvan Roel en Tom ambassadeurs zijn. Op alle fronten was het dus een zeer geslaagde dag!

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP