Seniorenelftal VV Hedel verrast El ToRo

16-09-2016

voetbal cheque


Zaterdag 10 september vierde voetbalvereniging Hedel de officiële ingebruikname van het kunstgrasveld. Tijdens de rust van de openingswedstrijd maakte het derde seniorenelftal 2015-2016 een prachtig gebaar richting TandemTeam El ToRo. Zij overhandigde een bedrag van maar liefst 1200 euro aan Roel Scheij! Hiermee komt de tandemwielrenner weer dichter bij de verwezenlijking van zijn droom om deel te nemen aan de Paralympics 2020 in Tokio.


Patrick Kremers trad op als woordvoerder van het derde elftal van VVH. Hij zei bewondering te hebben voor de wijze waarop Roel en zijn familie (een echte VVH voetbal familie!) zich door de moeilijke periode met ups en downs hebben geknokt. Hij noemde Roel iemand met een fantastische ambitie en een groot voorbeeld voor iedereen die om moet gaan met tegenslagen in het leven.
Elke speler van het derde elftal heeft 50 cent betaald per gemaakt doelpunt in de competitie 2015-2016. Dat resulteerde in het prachtige bedrag van 1200 euro.


Tijdens de openingswedstijd speelde VVH tegen FC de REBELLEN; een groep bekende (oud)voetballers en bekende Nederlanders. Aanvoerder Glen Helder sprak waardering uit voor het mooie initiatief van het derde elftal van VVH en wenste Roel veel succes met het verwezenlijken van zijn droom.

 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP