Paralympische koorts stijgt bij TandemTeam El ToRo

27-09-2016

 

Olympische koorts


Tandemwielrenner Roel Scheij (17) volgde de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro op de voet. Over vier jaar - in 2020 - hoopt hij zelf deelnemer te zijn van de Paralympics die dan in Tokio plaatsvinden. Vol ontzag vernam hij dat de huidige lichting Paralympiërs met maar liefst 62 medailles naar Nederland terugkeerde. Het heeft hem zo mogelijk nog meer gemotiveerd om zijn Olympische droom te realiseren, samen met zijn vaste piloot Tom Gakes. De paralympische koorts stijgt, ook bij de mensen om TandemTeam El ToRo heen.

 

Roel en Tom zouden al beretrots zijn ais ze op de onderdelen baan, weg en tijdrit mogen uitkomen voor Nederland bij de volgende Paralympische Spelen. Dat is een prestatie op zich. Toch hopen ze in 2020 met minimaal één medaille terug te keren uit Tokio. Een intensief trainings- en wedstrijdschema moet hen daarbij helpen. Het verbreken van het baanrecord van Niki Terpstra 3 september op WheelerPlanet in Spaarnwoude was alvast een flinke opsteker.

 

Tango aan de Maas

Familie, vrienden, verenigingen en bedrijven spannen zich ondertussen belangeloos in om de sportieve onderneming van Roel en Tom te laten slagen. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen met een voetbalclinic of een fietstocht. Of door elk teamlid voor elk gescoord punt in de voetcompetitie een euro te laten doneren, zoals het derde seniorenelftal van VV Hedel afgelopen seizoen deed. De opbrengst van de benefietavond Tango aan de Maas op zaterdag 8 oktober in Gelre’s End in Hedel zal ook geheel ten goede komen aan TandemTeam El ToRo. De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers. Uiteraard blijven nieuwe initiatieven altijd welkom.

 

Om de gedroomde plek op het Olympische podium te behalen, moet de komende jaren hard gewerkt worden. Iedereen die TandemTeam El ToRo daarbij op welke wijze dan ook wil ondersteunen kan contact opnemen met Tandem Team El ToRo

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP