Paardenmoppen Toernooi Hatalle Hedel

28-10-2017

 

hatalle

 

Zaterdag 4 november vindt voor de 10e keer het Paardenmoppen Toernooi bij Jeu de Boulesclub Hatalle plaats. Dit toernooi staat open voor jong en oud en wordt gehouden aan de "De Soepkom” achter het dorpshuis "Gelre’s End.”
Speciaal dit jaar is, dat de opbrengst van de inleg geheel bestemd is voor de Stichting Tandemteam El Toro, die ten doel heeft de droom van Roel Scheij, om deel te nemen aan de Paralympics in 2020 in Tokio, te verwezenlijken. Hatalle zal het bedrag van de opbrengst van de inleg verdubbelen.
Er zal gestreden worden om de begeerde wisseltrofee, het Hedels Paardje. De winnaar van vorig jaar, Tett van Malsen, zal deze zeker proberen te verdedigen. Maar gezellig bezig zijn is het belangrijkste doel van deze middag. De wisseltrofee zal worden uitgereikt door Roel Scheij.

 

Omdat het ledental groeiende is, is het terrein vernieuwd en uitgebreid met ondermeer 2 grindbanen, speciaal voor de uitdagers. Mede hierdoor en door de mooie ligging aan "De Soepkom" is hier een prachtige locatie ontstaan.

 

Het Paardenmoppen Toernooi is een mooie start van het Paardenmarkt weekend.
Er wordt gespeeld in 3 voorgelote partijen. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur.
Het inschrijfgeld is € 2,-- en de wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom om mee te spelen. Voor wie geen Jeu de Boules ballen heeft liggen er ballen klaar.

 

Ook niet-spelers zijn van harte welkom om het mooie park te bewonderen en te genieten van de snert of een consumptie. En natuurlijk om de spelers aan te moedigen!

 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP