Column december - Corry Scheij-van Berkel (85), oma van Roel

12-12-2016

 

“Veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan Roel en Tom”

 

“Vol trots volg ik mijn kleinzoon die in 2020 wil deelnemen aan de Paralympische Spelen in Tokio. Ik hoop echt dat Roel zijn droom kan waarmaken. Samen met Tom Gakes gaat hij de uitdaging op de tandemfiets aan. Wat moeten ze er veel voor trainen en wat moeten ze er ook veel voor laten om hun doel te bereiken! Zeker voor Tom, die ook nog eens een eigen gezin heeft, lijkt me dat een zware opgave. Ik heb zoveel respect voor deze jongens. Veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan Roel en Tom.”

 

“Roel houdt me goed op de hoogte van de vorderingen van TandemTeam El ToRo. Hij vertelt me alles in geuren en kleuren: hoeveel kilometer hij heeft gereden tijdens een training, hoe een wedstrijd is verlopen en waar hij de volgende koers moet rijden. ‘Even verslag doen’, zegt hij dan. Roel deelt trouwens niet alleen de wielerverhalen met mij. Hij heeft ook altijd iets over PSV te vertellen.”

 

“Ik wens Roel en Tom veel succes op weg naar Tokio. Als ze het de komende vier jaar volhouden, kunnen ze deelnemen aan de Paralympics. Ik hoop zo dat ik dat mag meemaken!”

 

Bron: Column MooiMegaZien - December 2016

 

oma roel

 

Bron: Column MooiMegaZien - December 2016

 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP