El ToRo voert spanning op tijdens NK in Bladel

02-07-2016

Tot aan de laatste meters leek het erop dat TandemTeam El Toro de Nederlandse Kampioenschappen Aangepast Wielrennen in Bladel ging winnen. Wat een spannende wedstrijd! Roel Scheij doet verslag:

 

“Twee vrouwentandemteams, zeven mannentandemteams en de cycling categorie verschenen aan de start op zaterdag 25 juni tijdens de NK Aangepast Wielrennen in het Brabantse Bladel. We moesten een uur en één ronde rijden. Al vanaf het startschot bleven Tom en ik rustig in de kopgroep rijden. Een koppel ontsnapte en we gingen in de achtervolging, maar uiteindelijk sloot het peloton weer aan. Daarna was het flink aanpoten om het peloton bij te houden, maar uiteindelijk namen we weer positie in de kopgroep.”

“Met nog vijf rondes te gaan, besloten we uit het peloton te vluchten. We pakten zelfs een halve minuut! Dat hielden we vier rondjes vol, tot de laatste bocht. Een paar honderd meter voor de finish werden we door het peloton teruggehaald. Vier tandems passeerden ons, waardoor we uiteindelijk als vijfde eindigde. Wat scheelde het weinig! Bijna waren we Nederlands Kampioen geworden. Het was weer een fantastische én leerzame wedstrijd. Volgende keer vallen we vast in de prijzen!”

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP