Column november - Trainingsmaat geeft quote Mandela

12-10-2016

 

“…rising every time we fall.”

 

Marijn van de Sloot (30) uit Den Bosch leerde Roel kennen tijdens de Alpe d’HuZes in 2014. “Ik zat in Team Maasdriel en had zo mijn redenen om zes keer de Alpe d’Huez naar boven te rijden. Na de zesde keer bleef ik bij de teamvrachtwagen hangen. Daar leerde ik Roel kennen. Hij was al een keer naar boven gefietst op de tandem en stond eigenlijk te popelen om nog eens te gaan. Maar zijn remmen werkten niet goed meer. Dus naar beneden fietsen en nog eens naar boven klimmen zat er niet meer in voor Roel. Hij vroeg me of ik eens met hem wilde fietsen als we weer in Nederland waren. Ik beloofde hem te bellen.”

 

“Na een aantal weken heb ik gedaan wat ik had beloofd en Roel gebeld. Vanaf dat moment trainen we één of soms twee keer per week op de tandem. Ik ben echter niet zo’n goede stuurman. Daarom is het fijn dat hij Tom als piloot heeft. Met hem kan hij zijn wedstrijden rijden. Ik zou Roel willen omschrijven als een echte doorzetter, iemand die echt nooit klaagt. Hij fietst liever meer dan minder, ook al waait of regent het hard. Ik zou hem graag een uitspraak van Nelson Mandela willen meegeven op weg naar Tokio: “The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.” 

 

Bron: Column MooiMegaZien - November 2016

 

Mandela

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP