Leerzame World Cupwedstrijd in Oostende

17-05-2018

 

Roel en Aldo deden begin mei mee met de UCI Para-Cycling Road World Cup 2018 in Oostende. Door daar met de wereldtop te strijden, zijn ze een stuk wijzer geworden. Zo merkten ze dat de ontwikkelingen in het materiaal voor de tandems zeer snel gaan. Het valt niet mee voor El ToRo om die bij te benen. Ook beseft Roel dat hij zijn trainingsrondes langer moet maken ter voorbereiding van zo’n 104 kilometer lange koers. In de Belgische kustplaats leek na 80 kilometer het kaarsje bij hem uit te gaan. Hongerklop kwam om de hoek kijken en hij ging steeds verkrampter op de fiets zitten.

 

Maar tijdens het evenement bij onze zuiderburen bleek ook het belang van wilskracht. En daar beschikken Roel en Aldo ruimschoots over. Want ondanks materiele tegenslagen en onvoldoende langeafstands-voorbereiding reden Aldo en Roel zich naar de 13e plek. Terug in Nederland weten ze waaraan ze moeten werken om zich in de toekomst te kunnen kwalificeren voor deelname aan de Paralympische Spelen.

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP