Column Beleef - Ineke de Waal

05-07-2017

 

Ineke de Waal, lid activiteitencommissie:

 

"Onze activiteitencommissie probeert vooral op ludieke wijze voor inkomsten te zorgen."

 

“Roel leerde ik kennen via zijn vader Stan. Stan en ik zaten jaren in het bestuur van Stichting Jeugdwerk de Molshoop in Hedel. In die periode werd Roel ziek. We hebben samen veel ups en downs meegemaakt. Toen ik zelf te maken kreeg met kanker, was Roel een inspiratiebron voor mij. Ik wilde net zo positief blijven als hij. Inmiddels zijn mijn man Peter en ik vrienden geworden met Roels ouders. We proberen met z’n allen zo veel mogelijk van het leven te genieten. 

 

Toen Peter bezig was met het opzetten van Stichting TandemTeam El ToRo, vond ik het vanzelfsprekend dat ik ook iets voor deze stichting zou doen. Ik zit in de activiteitencommissie, een leuke groep mensen. Samen willen wij zo veel mogelijk geld ophalen en dat proberen we vooral met humor te doen. Het hoogtepunt was toch wel de wc-wagen bij de Hedelse Paardenmarkt van afgelopen jaar. Op ludieke wijze hebben we daar voor aardig wat inkomsten gezorgd. Ook de verkoop van toegangskaarten en consumptiebonnen voor ‘Tango aan de Maas’ was een succes. Net als de verkoop van worsten van de Biologische Varkenshouderij Van den Bogert tijdens ‘Beleef de Boerderij’.

 

Ik hoop van harte dat Roels droom uitkomt en dat hij in Tokio de wedstrijd van zijn leven gaat fietsen. Je kunt alleen maar respect hebben voor hem. Hoe hij elke dag op die fiets traint. Lange afstanden vliegen is voor mij ‘een dingetje’, maar als Roel in 2020 meedoet aan de Paralympische Spelen, gaan Peter en ik zeker met Stan en Alie mee naar Tokio!” 

 

Bron: Beleef - Juni 2017 - Tekst: Loekie Bruinink

 

Ineke de Waal

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP