Column Beleef - Dianne Vos

07-05-2017

 

‘Ze hebben de juiste ingrediënten om hun droom te verwezenlijken: talent, gedrevenheid, positiviteit en puur enthousiasme.’

 

“Toen bleek dat Roel enorm veel potentie had op wielrennersgebied en zich zoetjesaan op de kaart moest gaan zetten, vroeg zijn vader Stan me of ik hierin iets kon betekenen. Ik was hun buurvrouw die ‘iets met websites’ deed.
Natuurlijk wilde ik graag helpen. Roel en zijn ouders Stan en Alie zijn zulke lieve en ongelooflijk positieve mensen. Dus zo gezegd zo gedaan: in 2014 heb ik een website voor Roel gemaakt. 

 

Sinds Peter de Waal namens het bestuur van Stichting TandemTeam El ToRo de sponsorzaken regelt, zet hij mij met regelmaat in voor werkzaamheden rondom de website en Facebook. Ook vroeg hij mij het logo voor TandemTeam El ToRo te maken. Leuk om dat voor Roel en Tom te mogen doen.

 

Ondertussen ben ik verhuisd binnen Hedel, maar ik blijf betrokken bij Roel. Bijvoorbeeld door te kijken of er mogelijkheden zijn om inkomsten voor El ToRo te genereren. Zo heeft mijn eigen wielergroep uit Hedel vorig jaar nieuwe tenues aangeschaft en per tenue een bedrag apart gelegd. Daardoor konden we Roel een cheque van 250 euro overhandigen. 

 

Alle beetjes helpen Roel en Tom om naar Tokio te gaan. Daarvan ben ik overtuigd. Het is geweldig om te zien dat zij zo’n passie voor wielrennen hebben. Met ziel en zaligheid gaan zij voor het verwezenlijken van hun droom. Ze hebben er de juiste ingrediënten voor: talent, gedrevenheid, positiviteit en enthousiasme. Ik vind ze heel bijzonder en voel me trots dat ik een bijdrage mag leveren aan het succes van twee heuse Paralympics-aspiranten!”

 

Bron: Beleef - Mei 2017 - Tekst: Loekie Bruinink

 

 

cheque

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP