Column maart -Erik Plugers

10-04-2017

 

“Wij steunen onze oud-speler bij het verwezenlijken van zijn droom”

 

“Roel was lid van onze voetbalvereniging toen hij langzaamaan zijn zicht verloor. Zo triest. Maar we waren er ook getuige van hoe hij zijn leven weer oppakte. Hij probeerde zelfs weer te voetballen. Wat toont die jongen karakter! Heel bijzonder. 

 

De familie van Roel is een echte VV Hedel-familie. Zij hebben vooral veel keepers voortgebracht. Dat Roel niet meer kon voetballen, had dan ook een grote impact op hen. Maar ze gingen niet bij de pakken neerzitten. 

 

Roel ontdekte zijn talent voor tandemwielrennen. Samen met Tom Gakes begon hij - als TandemTeam El ToRo - mee te doen aan wielerwedstrijden. Met succes. En zo ontstond zijn droom om in 2020 deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Tokio. Zijn familie staat pal achter hem. Ook VV Hedel wil zijn oud-speler steunen bij het verwezenlijken van zijn droom. Zo bracht een van onze seniorenelftallen 1200 euro voor Roel bijeen, door voor elk gescoord doelpunt een euro in de pot te doen. 

 

Vorig jaar organiseerden we samen met Brabant United een voetbalclinic voor de jeugd op onze velden. Daarvan ging de opbrengst naar TandemTeam El ToRo. Ook dit jaar, op woensdag 26 april, kunnen meisjes en jongens van 6 tot en met 13 jaar weer deelnemen aan zo’n clinic. Nu onder leiding van FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet. We vertrouwen erop dat we TandemTeam El ToRo straks weer een mooi geldbedrag kunnen overhandigen. 

 

Dat onze leden zo betrokken zijn bij Roel, is mooi om te zien. We volgen de vorderingen van TandemTeam El ToRo op de voet en hopen dat de jongens medailles gaan winnen in Tokio. Maar wat ons betreft, heeft Roel nu al goud verdiend.”
 

Bron: Column MooiMegaZien - Maart 2017 - Tekst: Loekie Bruinink

 

erik plugers

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP