Oostende (België): ons debuut in een wereldcupwedstrijd

24-06-2016


We hebben onze eerste wereldcupwedstrijd achter de rug! Zondag 22-5-2016  stonden we met dertig teams uit onder meer Spanje, Italië, VS, Canada, Nederland (vier andere teams), België, Duitsland, Polen en Brazilië aan de start. Helaas stonden we achteraan, maar we waren er klaar voor! Direct na het startschot reden we zo hard mogelijk om in de kopgroep te komen. Dat lukte nét niet. We besloten bij de derde groep te blijven, zodat we ons niet zouden opblazen. Al vrij snel merkten we dat we de sterkste in die groep waren. In de laatste ronde reden we weg. Daarbij lieten we een gat van ongeveer dertig meter. Maar met nog één kilometer te gaan, kwam de groep op een lang recht stuk steeds dichterbij. Uiteindelijk finishten we met slechts één centimeter verschil! Dat was op het nippertje!

Onze eerste deelname aan een wereldbekerwedstrijd was al met al een leerzame ervaring. We werden 18e van de 30 deelnemers. Best knap als je bedenkt dat het grootste deel van deze teams straks naar de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro gaat!

 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP