25 april - Voetbalclinic voor Olympisch goud

21-03-2016

De trainers van Brabant United en VV Hedel staan maandag 25 april (mei vakantie) klaar op de velden van sportcomplex De Winkels om een professionele voetbalclinic voor de regionale jeugd te verzorgen. Jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar leren die dag de fijne kneepjes van het voetballen. Zij kunnen onder meer hun techniek verbeteren en slimme passeertrucs oefenen. Bovendien steunen zij met hun deelname aan deze clinic een Olympisch doel.

 

Het inschrijfgeld van de deelnemers, € 5 per persoon, gaat naar het sportieve doel van Roel Scheij. Deze voormalige jeugdspeler van VV Hedel werd door een hersentumor vrijwel blind. Voetballen zit er voor de 17-jarige Roel dus niet meer in, maar tandemwielrennen gaat hem des te beter af. Samen met zijn ‘piloot’ Tom Gakes vormt hij sinds ruim een jaar een ijzersterk duo. Onder de naam Tandemteam El ToRo bereiden zij zich voor op deelname aan de Paralympics in Tokio 2020.

 

Droom

Maria Jongeling, tweevoudig wereldkampioen wielrennen, traint Roel en Tom. Daarnaast weten zij zich gesteund door wielerhelden Egon van Kessel en Erik Dekker. Om de Olympische droom waar te maken heeft Tandemteam El ToRo ook geld nodig. Bijvoorbeeld voor de aanschaf en het onderhoud van hun tandems en voor het vervoer naar (inter)nationale wedstrijden. VV Hedel en Brabant United hebben daarom besloten de opbrengst van de voetbalclinic te schenken aan Tandemteam El ToRo.

 

Inschrijven

Maximaal tweehonderd kinderen kunnen meedoen aan de voetbalclinic. Deze vindt maandag 25 april van 13.00 tot 17.00 uur plaats op sportcomplex De Winkels aan de Winkelseweg 2 in Hedel. Inschrijven kan tot en met 11 april via www.vvhedel.nl/meedoen  Alleen jongens en meisjes die lid zijn van een voetbalclub, kunnen deelnemen aan de clinic. Tandemteam El ToRo zal die middag ook aanwezig zijn.

 

voetbalclinic 25 april


Download de poster (2,84 Mb)

 

 

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP