2016 succesvol jaar voor TandemTeam El ToRo

22-12-2016

 

Het bestuur van de Stichting TandemTeam El ToRo bedankt alle betrokken vrijwilligers, sponsors en donateurs voor hun bijdrage in het afgelopen jaar. Deze mensen hebben de stichting nu al tot een succes gemaakt, aldus het bestuur. Er is vooral ook waardering voor de spontane initiatieven die zijn ontplooid in 2016, zoals de voetbalclinic bij VV Hedel, het Hedelse seniorenelftal dat geld inzamelde en Tango aan de Maas waar een mooi bedrag bij elkaar werd gedanst.

 

De opbrengst van deze en andere inzamelingsacties stelt TandemTeam El ToRo in staat zich te laten zien op diverse disciplines van het wielrennen. Zo maakten Roel Scheij en Tom Gakes hun debuut bij de World Cup wedstrijden in Spanje en België. Ze namen ook deel aan het NK wielrennen op de weg in Bladel, het NK tijdrijden op de weg in Emmen, de Vierdaagse in België en het Nederlandse Club Kampioenschap Ploegentijdrit. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Alkmaar veroverden ze de derde plaats bij de achtervolging op de baan en zelfs een tweede plaats tijdens hun debuut op de 1km tijdrit.

 

2016 was dus een prima jaar voor TandemTeam El ToRo. Roel en Tom komen steeds dichter bij hun ultieme doel: deelname aan de Paralympics 2020 in Tokio. Ook in 2017 zijn de tandemwielrenners te volgen via www.tandemteameltoro.nl en Facebook.

Het bestuur van Stichting TandemTeam El ToRo wenst iedereen fijne feestdagen een voorspoedig en een gezond 2017!

 

einde jaar goede wensen 2017

Sponsors gezocht

Trainen kost tijd, materiaal en begeleiding en dus geld. Daarom ben ik op zoek naar nog meer sponsoren die mij kunnen steunen.

 
 

Ontwerp en realisatie WDPP